Lidmaatschap

From 2value wiki 2
Jump to: navigation, search

Subpages Lidmaatschap

AssociateOpdrachtnemer, de persoon die namens 2Value belast is met de uitvoering (van een deel) van een opdracht en als teamlid functioneert in gezamenlijke activiteiten. lidmaatschap

Vanaf 1 jan 2010 is AssociateOpdrachtnemer, de persoon die namens 2Value belast is met de uitvoering (van een deel) van een opdracht en als teamlid functioneert in gezamenlijke activiteiten. lidmaatschap-bijdrage bij 2Value verplicht. Daarvoor krijg je:

1) Training tot 10 Valuespuntensysteem om het persoonlijke jaarlijkse resultaat van 2Value certificerings trainingen uit te drukken per jaar ter waarde van 2000 Euro. Lees hier wat Valuespuntensysteem om het persoonlijke jaarlijkse resultaat van 2Value certificerings trainingen uit te drukken zijn en 3 redenen waarom je ze wilt opbouwen.
2) Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor het werken in 2Value projecten en in SLAService Level Agreement-teams.
3) Collectieve voorzieningen op het lijf geschreven van zelfstandige open source specialisten. 2Value heeft dit georganiseerd en/of interessante voorwaarden bedongen zoals open source servicelicenties, juridische bijstand, typische administratieve en fiscale ondersteuning.

Bijdrage

SMARTSpecifiek, Meetbaar, Ambitieus, Realistisch en Tijdgebonden maken van actiepunten actie-resultaten-lijst
ASSOCIATE Meetings bijwonen Werken op locatie Kosten per jaar 2Value richtlijnen Training
participeert passief optioneel nee € 95 naar handelen 5 Values per jaar
dingt mee naar opdrachten optioneel optioneel € 295 / 395 / 495 / 595* naar handelen 10 Values per jaar
werkt op (internet) projecten soms verplicht soms verplicht € 295 / 395 / 495 / 595* naar handelen 10 Values per jaar
werkt in een SLAService Level Agreement team soms verplicht optioneel € 295 / 395 / 495 / 595* naar handelen 10 Values per jaar
*Afhankelijk van je omzet (op jaarbasis) betaal je lidmaatschap.

Zie interne wiki over Lidmaatschap en omzetcategorien voor meer informatie.